Barwacht sen.

Dit seizoen draait er op de donderdagcompetitie avond steeds 1 persoon barwacht en op de vrijdagcompetitie avond steeds 2 personen barwacht.

Afgelopen seizoenen hebben we geprobeerd om geen spelers barwacht te alten draaien als er ook gespeeld moet worden.

Hier hebben verschillende mensen om gevraagt.

Het wordt omdat we steeds minder leden hebben hierdoor steeds moeilijker.

Probeer hier dus ook rekening mee te houden,Ook omdat er meerdere mensen in een team zitten is dit dus moeilijk en wordt er beroep gedaan dat er onderling geruild wordt indien men barwacht moet draaien.

Vriendelijke gr,Martin de Zeeuw

IDe sleutel kan gehaald (en ’s avonds ook weer weggebracht) worden bij: Renate van Veelen (Geestweg 46, Naaldwijk, telefoonnummer 0174-629166)

Taken barwacht

Aanwezig 19.30 uur

Einde barwacht: 23.00 op donderdag/24.00 uur op vrijdag

Als leden willen blijven na 23.00/24.00 uur, dan moeten zij de afrekening vanaf dat moment regelen, dit kan in de kassa blijven. Zij moeten afsluiten (buitenlicht uitdoen) en de sleutel bij Renate brengen.

De tafels, telborden e.d. worden opgezet door de competitie spelende teams en NIET MEER door de barwacht. Ook het materiaalhok wordt in orde gemaakt door de teams zodat het publiek gezellig kan aanmoedigen.

Competitiespelende teams dienen aanwezig te zijn om half 8 om alles in orde te maken en ervoor te zorgen dat alles gereed is, voordat de tegenstander arriveert.

Barwacht

Aantal teams thuis