Welkom op de website van SVN.

SVN is een middelgrote tafeltennisvereniging in Naaldwijk waar breedtesport, beweging en gezelligheid centraal staan.

Op deze website geven wij de highlights van de club, de nodige informatie over de competitie, evenementen en uiteraard het laatste SVN nieuws. 

Nieuws

21-01-2018
Verslag van Aad Noordam van de B groep

Afgelopen vrijdag waren de Clubkampioenschappen voor de A, B en de C.  De griep epidemie had het deelnemersveld aardig uitgedund, waardoor de organisatie  een en ander moest aanpassen .

Het werd  een zevenkamp bij de A, en een gecombineerde B/C zevenkamp. Iedereen (ook Aad) was netjes op tijd, dus we konden kwart over 8 beginnen.

Er werd gespeeld op 2 tafels.  Er werd leuk gebald, esther was niet zo in vorm , en moest ook tegen haar teamgenoten chen en sylvia. Tegen chen was het 2 keer nipt verliezen en werd het 3-0 voor chen.  Tegen Sylvia werd het een 4 setter. Maar tegen Dirk sleepte ze er zelfs  een 5 setter uit.

Sylvia haalde er ook een 4 setter uit tegen Dirk. Maar teamgenoot Chen was met 3-0 te sterkvoor haar.

Theo deed het ook goed, had het moeilijk tegen dirk, werd een 4 setter. Ook  ondergetekende (Aad ) was te sterk voor Theo. Het bleef eigenlijk tot het eind spannend, Dirk had alles gewonnen, en Aad ook. Aad had nog geen game verloren, en was in de beslissende wedstrijd  te sterk voor Dirk, het werd 3-0.

Jeroen heeft al aangegeven dat Aad volgend jaar mee moet doen met de A……..

Na afloop werd er nog gezellig even nagetafeld in de bar. Organisatie weer bedankt voor het organiseren.

Lees verder...
21-01-2018
Clubkampioenschappen A senioren 19-1-2018, Verslag van Martin

Tien over half acht kwam ik de zaal binnen en had Jeroen met Dirk al de tafels opgezet in de zaal.

Dirk zijn vrouw had een lekker bakkie koffie gezet.

Langzaam kwamen de leden hierna binnen druppelen.

Toch waren om acht uur de meeste mensen binnen en werd iedereen welkom geheten door Jeroen die weer zijn leuke en spontane speech afstak.

Helaas waren er wat afmeldingen door de griep en andere ongemakken waardoor Jeroen genoodzaakt was om alles opnieuw in te delen.

Hij heeft dit weer op een goede wijze opgelost.

Bij de A werd dit een zevenkamp en bij de B en C ook samen een zevenkamp.

In de A zaten:

Pim v.d Ende                     Krijn Rodenburg

Robert v Cooten               Jeroen Vreugdenhil

Martin de Zeeuw               JJ van Elswijk

Robert v Holsteijn

 

In de B en C poule:

 

Aad Noordam                   Hua Shan Chen

Dirk Overgaauw               Jan vd Bos

Sylvia Schipper                Theo v Zweden

Esther Roos

 

In de A poule werden er toch mooie potten tafeltennis gespeeld.

Ik benoem er maar een paar omdat het anders ook langdradig wordt.

Jeroen tegen Robert v Cooten was een zeer spannende wedstrijd en mooi om te zien met lange rally`s, uiteindelijk werd deze in 5 games beslist in het voordeel van Robert.

Ook een pot van Pim tegen Krijn ging in 5 games en uiteindelijk werd dit in het voordeel van Pim beslist.

In de laatste wedstrijd van martin tegen Robert v h ging in 5 games en werd beslist in het voordeel van Martin.

Zo kan ik nog wel even doorgaan met diverse wedstrijden.

Uiteindelijk net voor de klok van 12 uur waren we klaar.

 

In de A klasse is ongeslagen Martin de Zeeuw clubkampioen geworden.

2e na onderling verschil in het voordeel van Robert van Cooten.

3e Pim vd Ende

4e Robert v Holsteijn

5e Jeroen Vreugdenhil

6e JJ v Elswijk

7e Krijn Rodenburg

 

Lees verder...
21-01-2018
Martin de Zeeuw, Aad Noordam en en Hua Shan Chen zijn de nieuwe clubkampioenen van SVN

Afgelopen vrijdagavond 19 januari 2018 werden de clubkampioenschappen georganiseerd. Na vele afzeggingen door de griep, werd er besloten om 2 Zevenkampen te maken. Een voor de A en een gecombineerde B en C, zodat iedereen toch aan zijn wedstrijden kwam.

Bij de B en C groep waren er 3 spelers voor de B en 4 voor de C. Vooraf werd er gezegd dat mocht een C speler na afloop bovenaan zou staan, zou hij of zij clubkampioen worden bij de B en zou dat ook gevolgen hebben voor eindstand van de C groep. Echter zover kwam het niet. De B spelers waren te sterk voor de C spelers.

Bij de C spelers werd Hua Shan Chen 1e. Hij wist zijn wedstrijden te winnen van Esther, Sylvia en Jan en werd dus clubkampioen bij de C. Sylvia werd 2e want zij won van Esther en Jan. Jan werd 3e want die won zijn 1e officiele wedstrijd achter de tafel van Esther! Proficiat Jan! Esther werd 4e maar verdiende wel de sportiviteitsprijs als die er was geweest want die gaf aan dat ze eerlijk en terecht van Jan had verloren.

De B spelers Aad Noordam, Dirk Overgaauw en Theo van Zweden hadden allemaal van de C spelers gewonnen. Zij moesten dus onderling uitmaken wie de B zou winnen. Aangezien Theo helaas de wedstrijden tegen Aad en Dirk verloor, moesten dus Aad en Dirk uitmaken wie clubkampioen werd. Door een terechte 3-0 overwinning van Aad op Dirk, werd Aad clubkampioen bij de B.

In de A zaten Pim van der Ende, Robert van Cooten, Martin de Zeeuw, Robert van Holsteijn, Krijn Rodenburg, Jeroen Vreugdenhil en J.J. van Elswijk. Zij speelden een 7 kamp. Al gauw zag het naar uit dat de strijd om de titel tussen Pim, Robert van Cooten en Martin zou gaan. Na 4 ronden gingen Pim en Martin met 0 verliespartijen aan de leiding. Daar achter kwam Robert met 1 verliespartij. In ronde 5 was het Martin-Robert. Eerstgenoemde won de wedstrijd verdiend met 3-1. Dat betekende dat Robert 2 verliespartijen had en dus geen clubkampioen meer kon worden. In de 6e ronde stonden Martin en Pim tegenover elkaar. De winnaar van deze wedstrijd zou clubkampioen worden van SVN en voor het eerst op de grote beker komen te staan. Pim begon voortvarend en won de 1e game. Daarna ging Martin passiever spelen waar Pim veel moeite mee had. Dus Martin draaide de wedstrijd om en won de wedstrijd met 3-1. Hij werd zodoende terecht clubkampioen bij de A en mag zich een jaar lang de beste noemen van SVN! In de laatste ronde was nog de strijd om het zilver. Pim was  op na de slopende wedstrijd tegen Martin. Hij verloor dan ook met 3-1 van Robert waardoor Robert 2e werd op onderling resultaat. Overigens iedereen won in de A 1 of meerderen partijen. Eindstand: 1. Martin, 2. Robert van Cooten, 3. Pim, 4. Robert van Holsteijn, 5. Jeroen, 6. J.J. en 7e Krijn.

Na afloop was de huldiging van de prijswinnaars en kreeg Martin de wisselbeker erbij. Die nam hij eerst mee naar huis om aan thuisfront te laten zien. In een later stadium wordt dan zijn naam op de beker gegraveerd en komt hij bij de overige toppers te staan van SVN.

Na de prijsuitreiking was het nog gezellig tijdens de 3e helft.

Bij deze feliciteren wij de prijswinnaars en hopen we dat iedereen de volgende keer weer meedoet aangevuld met alle afwezigen tijdens dit toernooi.

 

             

      

Lees verder...

Klik hier voor oudere berichten.