Nieuws

03-05-2015 - Vice kampioen van Nederland: Ron Sonneveld !!

Na een jarenlange voorbereiding, zowel op technisch en fysiek gebied heeft een drietal spelers van SVN deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap veteranen in Schiedam.

Allen hadden een druk programma met zowel dubbelspel en enkelspel.

De jarenlange voorbereiding van de afgevaardigden hebben hun in alle hoeken van Nederland gebracht. Hun trouwe deelname in de Achterhoek hebben zelfs internationale potjes en ervaring ( früh ins Bett gegangen und heute morgen früh Gymnastik gemacht)  opgeleverd.

Met deze bagage stonden zij op een vroege zondagmorgen achter de tafels gereed. Eindelijk was het zover.

Ron Sonneveld kende zijn gelijke in Rico Berendsen van dsv Relax uit Didam en vormde met Rico een gelegenheidsduo. Alsof het zo zijn moest, kwamen zij tegelijkertijd zich melden bij de portier/wedstrijdleiding en kozen daarna een verschillende kleedkamer.

Dit onvoorbereide en tevens unieke samenwerkingsverband heeft geleid tot een keurige 2e plaats in hun klasse en dat betekent dat Ron Sonneveld zich als eerste lid van SVN zich mag beroepen op de titel:

“VICE KAMPIOEN VAN NEDERLAND”

De andere twee deelnemers waren Ron en Pim. Zij behaalden in het dubbelspel een derde plaats. Zij hebben hun meerdere moeten erkennen in de duo’s van “de Toekomst” en grepen net naast een eretitel. Plaats 3 leverde slechts eeuwige roem op.

Na deze inspanningen leverden de enkelspelen geen noemenswaardige resultaten meer op.

Beide Ronnen werden in hun poule derde en uitschakeling was een feit.

Een klein puntje van kritiek zou kunnen zijn, dat spelers van de hoofdklasse opdoken in een lagere klasse.

Na een Radler en een bitterballetje werd het toernooi afgefloten.

Over 25 jaar wordt een volgende deelname overwogen.

Terug