03-05-2015 - Afsluiting Jeugdseizoen 2015 zeer sportief en gezellig!

Zaterdag 2 mei hebben we het seizoen bij de jeugd afgesloten met 's morgens de Clubkampioenschappen enkel en 's-middags het Ouder en Kind toernooi. Dit jaar werd Roy de Zeeuw clubkampioen en nieuwkomer Mark van Dam werd 2e. Gefeliciteerd mannen!

Bij het Ouder en Kind toernooi hadden zich 9 koppels ingeschreven en die werden verdeeld over 2 poules. De beste 2 koppels van elke poule gingen door naar de halve finales. Uiteindelijk bereikte Roy de Zeeuw met vader Peet en Patrick Roos met moeder Esther de finale. In een spannende wedstrijd trok de familie Roos in de vijfde game de overwinning naar zich toe. Proficiat!

Na het sportieve gedeelte was het tijd voor een gezellige bbq. Mede door het fantastisch mooie weer genoot iedereen van het lekkere vlees en salades en werd er onder het genot van een drankje druk nagepraat over deze gezellige dag. Zo rond 21.00 kwam daar een einde aan en kunnen we terug zien op een zeer geslaagde afsluiting van het jeugdseizoen.

Hieronder een paar foto's; voor filmpje: https://youtu.be/gvATkqOaApM (klik op link).

Voor meer foto's: kijk bij Foto's>Afsluiting seizoen 2015 Jeugd (klik op link)