Nieuws

02-06-2015 - Ron v.d. Ende wint Top 12!

Zaterdagochtend 30 mei 2015 10:00 uur.

Met vuur in hun ogen en stoom uit de neusgaten stromen de gladiatoren van SVN de kantine binnen met maar een doel: KOFFIE. Om zich hierna op te gaan maken voor de heroïsche gevechten die deze dag zullen gaan volgen. De 12 deelnemers aan deze strijd zijn in willekeurige volgorde: Theo "the terminator" van Zweden. Nico "the magician" v Zwet. Krijn "the barricade" Roodenburg . Jurriaan "the unpredictable" Hofman. Robert "the returner" v Cooten . Ron "the pusher" Sonneveld. Jeroen "the organizer" Vreugdenhil. Ron "ruthless" vd Ende. Guillaume "le vainqueur" Sourisce. Roy "coming man" Rombouts. Sjors "toverbal" v Dongen. en Raymond "fish" Vis. 10:45 beginnen de wedstrijden en direct blijkt het niveau en enthousiasme van een erg hoog gehalte. De topspin,  schuif en smashballen vliegen van link naar rechts (en visa versa) over en op de tafels. Na een tijdje begint het zweet de deelnemers uit te breken. ( angst, vermoeidheid, temperatuur of versnaperingen van de vrijdagavond) Besloten door de organisatie was dat er na 5 wedstrijden een eetpauze werd ingelast. Er was gezorgd voor een perfect verzorgde maaltijd in de vorm van salade,'s brood, nasi, bami en 2 soorten saté en garnituur. Dat er tijdens de wedstrijden veel energie verloren ging bleek wel uit het feit dat velen meerdere keren hun bord vulden met alle lekkernijen. Na het eten werden de wedstrijden weer hervat  met hervonden en verborgen krachten. (de standen werden live getoond op een groot scherm) Dat het vooral bij de senior senioren zwaar werd bleek uit de gesprekken die zij voerden over bijvoorbeeld.  rugklachten, kniepijn en "zware" benen. Maar zoals het hoort verbeten zij de pijn en gingen door. (Pain don't kill us, we kill pain) 

Laat in de middag was het dan zover om de stand op te maken en de arena op te ruimen. Na de prijsuitreiking (1e: ruthless. 2e: the barricade. 3e: the returner.) werd er nog gezellig wat nagepraat in de kantine wat voor velen ook een belangrijk sociaal onderdeel is van zo'n sportdag. Bij deze rest nog dank aan de perfecte organisatie verzorgd door Ron. S,  Jeroen en Krijn. 

P.s na de 1e game van de 1e wedstrijd stond the Magician virtueel op de eerste (1e) plaats. Helaas kon hij deze plek niet vasthouden. ;)

Terug