05-07-2015 - Jeroen Vreugdenhil en Ron Sonneveld winnen Groot Rijnland Regio Toernooi 4e klasse

De afgelopen 6 weken hebben o.a. Ron en Jeroen en Piet en Kees meegedaan aan het Groot Rijnland Regio Toernooi.

Op de 1e avond moesten Ron Sonneveld en Jeroen Vreugdenhil spelen bij ttv Taverzo in Zoetermeer tegen Docos uit Leiden. Dit werd via op karakter gespeeld een 3-2 overwinning waarbij Ron heel diep moest gaan in zijn 2enkelspel wedstrijd. Uiteindelijk wist hij die wedstrijd met 11-9 in de 5e game te winnen en zo SVN te voorzien van 3 punten.

Op de 2e avond moesten Ron en Jeroen spelen bij ttv Docos in Leiden tegen Taverzo uit Zoetermeer. Dit werd een prachtige avond voor de SVN’ers. Mede door een superieure Ron werd er met 5-0 gewonnen van Taverzo.

Op de 3e avond moesten Ron en Jeroen wederom spelen bij ttv Docos in Leiden. Dit maal was Reflex uit Lisse de tegenstander. Voor de wedstrijd had Reflex 1 punt voorsprong op de heren. Dus er moest gewonnen worden om poule winnaar te worden. Het begin was niet al te goed van de heren want men stond zeer snel met 2-0 achter. Echter onder aanvoering van Ron werd de wedstrijd helemaal omgedraaid in voordeel van SVN. Ron speelde schitterend in de dubbel en was ook superieur in zijn tweede enkelspel wedstrijd. Jeroen had hierdoor de last van winnen of verliezen op zijn schouders gekregen. Na een desastreuze 1e game sprak Ron hem moed in en de tip "blijf op je backhand vertrouwen" deed wonderen, binnen 10 minuten trok Jeroen de wedstrijd en dus de algehele overwinning naar SVN en daardoor poulewinnaar te worden.

Op de 4e avond moesten Ron en Jeroen wederom spelen bij ttv Docos in Leiden. Nu werd er gespeeld tegen een team van Docos. Dit team was 4e geworden in de andere poule.

Ook tijdens deze avond nam Ron het team op sleeptouw. Vooral zijn tweede enkelspel overwinning tijdens deze wedstrijd was een mooie en belangrijke overwinning. SVN won de wedstrijd met 4-1 en plaatste zich voor de ½ finale.

Op de 5e avond moesten Ron en Jeroen spelen bij ttv Rijnsoever in Katwijk. Althans dat was de bedoeling want bij aankomst bleek dat de zaal bezet was door jeugdkamp voor de E spelers van vv Katwijk. Echter er was nog plek bij ttv Docos in Leiden. In een druk bezette zaal van Docos moesten Ron en Jeroen in de ½ finale aantreden tegen Taverzo uit Zoetermeer. Ron steekt al weken in topvorm en dat liet hij vanavond weer zien. Met prachtig verdedigingsspel en rustige topspin ballen was hij weer ongenaakbaar deze avond. SVN won zodoende de wedstrijd met 4-1.

Op de 6e avond speelden Ron en Jeroen de finale bij ttv Docos. In de finale werd tegen Rijnsoever uit Katwijk gespeeld. Ook in deze wedstrijd speelde Jeroen en Ron weer super. Dit betekende dat SVN snel een 3-0 voorsprong nam en het toernooi dus won! De wedstrijd werd nog netjes verder uitgespeeld en leverde SVN een 4-1 overwinning op! Na afloop werd samen met Piet Vellekoop/Kees Vogels (6e in hfd/1e klasse) en de heren Edwin Bol/Bert Stap van Smash uit Monster (3e in de 4e klasse) gezellig nageborreld met drankjes en hapjes totdat de prijsuitreiking was. Na de prijsuitreiking ging iedereen voldaan en tevreden naar huis.