26-09-2015 - Jeugdteam 1 pakt 1e overwinning!‏

Op zaterdag 26 september 2015 moest het vlaggenschip van de jeugd afreizen naar ttv HTTV-070 in Den Haag. Het vlaggenschip van de jeugd wordt dit jaar vertegenwoordigd door 10-jarige Robbert Breugem, 11-jarige Mark van Dam en 13-jarige Jonathan Meuleman. Laatste speler kon helaas niet mee afreizen naar HTTV-070.

Men vertrok dus met 2 spelers en 2 enthousiaste vaders om 9.45 uur naar Den Haag. Bij aankomst bleek dat de tegenstander ook maar met 2 spelers waren. Een bizarre situatie want dit betekende dat er maar 5 wedstrijden zouden worden gespeeld en dat er maar 9 punten vergeven zouden worden. Mark en Robbert gingen samen goed en gezellig inspelen. De vaders gingen met de begeleider van het team genieten van een bakkie koffie. Om 10.30 uur trapte Mark af namens SVN. Hij speelde erg goed in zijn 1e wedstrijd tegen Aditya Dewsaran. Lekker bal op tafel houden en de kans afmaken als die die kreeg. Mark won de wedstrijd met 3-0 waardoor het 3-2 (we begonnen de wedstrijd met 2-2) voor SVN werd.

De tweede wedstrijd mocht onze speler Robbert spelen. Robbert heeft een hele goede forehand. Hij mocht spelen tegen Jordi Kuijper. Dit werd een leuke wedstrijd tussen beide spelers. Uiteindelijk zou Jordi in vieren winnen van onze speler Robbert. De stand werd daardoor 3-3. Dubbelspel werd overtuigend gewonnen door SVN met 3-0. Mark die de bal lekker op tafel hield en Robbert die af en toe hard uithaalde met zijn forehand. Mark speelde hierna tegen Jordi. Mark speelde weer erg goed. Dus dat betekende dat hij de wedstrijd won! Het stond zodoende 5-3 voor SVN.

De spelers en vaders waren erg blij want er werd voor het eerst gewonnen! De feestvreugde zou compleet zijn als Robbert ook zijn wedstrijd zou winnen tegen Aditya. Men ging Robbert hard aanmoedigen maar Aditya was beter in deze wedstrijd. Dus die won en bracht de eindstand van deze zeer sportieve wedstrijd op 5-4 voor SVN.

Na afloop wilden Mark en Robbert nog even lekker ballen tegen elkaar. Dus gingen de vaders de boel even goed analyseren met zn 2-en. Eindconclusie was dat ze erg tevreden waren over hun zonen. Dus besloot pa Breugem om even lekker te trakteren. Dat vonden de jongens prachtig en dus werd er gezellig nog een tosti gegeten met wat drinken. Daarna reed pa van Dam ons weer veilig terug naar Naaldwijk en kwam er een einde aan een gezellige tafeltennisochtend met dit team.

Volgende week spelen ze thuis samen met Jonathan tegen Vriendenschaar uit Gouda en gaan ze proberen weer te winnen. Wie onze toekomst in actie wil zien? Ze beginnen onder leiding van topcoach Ron Sonneveld om 13.30 uur met de wedstrijd.