03-10-2015 - Jeugdteam 1 pakt weer overwinning!

Zaterdag 3 oktober speelde het 1e Jeugdteam een thuiswedstrijd tegen Vriendenschaar 6. Omdat Jonathan niet kon spelen, moesten Mark en Robbert het opnieuw samen doen. Maar gelukkig voor hen kwam Vriendenschaar ook maar met 2 spelers naar Naaldwijk, daardoor werd het eigenlijk een duo-wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd waren, maar dat SVN net iets overtuigender was en hier en daar een puntje de goede kant opviel via het net of de rand van de tafel. Mooi was het om te zien hoe Robbert zijn 1e partij, in zijn nog jonge tafeltenniscarrière, wist te winnen. Een last viel van zijn brede schouders, want ook het dubbel samen met Mark wist hij te winnen en ook zijn 2e partij trok hij mede door zijn dodelijke linkse forhand naar zich toe. En dan Mark, die wordt met de week beter, hoe kan het ook anders met zo'n goede trainer! Hij legt elke bal met de nodige precizie op elke plek op de tafel waar hij maar wil, zodat de tegenstander er gewoon amper meer bij kan. Jullie raden het al, ook Mark wist zijn 2 enkelpartijen te winnen en vanwege het ontbreken van de 2 spelers, kwam er nu een maximale score op het formulier van: 7-2. Mannen gefeliciteerd en volgende week is Jonathan er weer bij, dus kunnen jullie met een gerust hart afreizen naar Schoonhoven. Succes!

-----------------------------------

Togb 5 4 - 32