27-02-2016 - Zoltan Juhasz Open clubkampioen!

Op vrijdagavond 12 februari 2016 deden 17 spelers mee aan de open clubkampioenschappen mee.

Bij dit toernooi krijgen spelers die lager spelen dan hun tegenstander punten voorsprong per game.

Na een spannende en sportieve avond stonden Zoltan Juhasz en J.J. van Elswijk in de finale.

Zoltan speelde ijzersterk in de finale tegen J.J. en won dus de wedstrijd met 3-0. Dit betekende al zijn

2e titel in dit seizoen. Het is dus een mooi jaar aan het worden voor Zoltan.

Na afloop was de prijsuitreiking en bleef het nog lang gezellig in de kantine.

Hierbij het eigen verslag van Zoltan, als hongaar geschreven in het Nederlands:

12.02.2016. Vrijdag. Ik had een wonderbaar gevoel, omdat het is voor de tweede keer gelukt om het SVN beker. Het hele nacht ik voelde krampen in my buik, want als het enige hongaars persoon stond ik achter de tafels. Het groep westrijden waren op windend en nauw. Tot slot ik heb het groep ronde gewonnen met twee overwinning (Theo en Nico) en een nederlaag (Ron v/d E.) En daama had ik in de kwartfinale ook geluk (Renate). Het moeilijkste was om in de finale te komen. Jeroen had een grote suprise voor mij met zijn mooi spel en kennis. Maar eindelijk ik ben in de finale terecht gekomen. Daar heb ik ontmoet met J.J., wie had ook goed gespeeld tot de finale. Hij is een echte talent, een goed team partner. Het was moeilijk maar eindelijk heb ik op 3-0 gewonnen, en zo heb ik ook het club beker gewonnen. Nu ik ben echt blij, ik voel me goed bij het club. Ik zou het niet wisselen. Ik hoop dat in het toekomst kan ik nog veel zelfde dingen meermaken.

Dank je SVN

Zoltán Juhász