15-07-2016 - Ron Sonneveld/Jeroen Vreugdenhil winnen Groot Rijnlands Regiotoernooi

Ron Sonneveld en Jeroen Vreugdenhil deden mee aan het groot Rijnlands Regiotoernooi.

Dit is een toernooi die op zes vrijdagen bij diverse verenigingen in de Leidse omgeving wordt gehouden.

Per avond speel je twee enkelspelen en dubbelspel wedstrijd.

De 1e avond speelden de heren bij de Leidse ttv Docos tegen Pecos uit Oegstgeest. Dit werd een goede avond voor SVN want er werd met 5-0 gewonnen. Beide heren speelden goed. Dus werd het een terechte overwinning.

De 2e avond speelden de heren bij de Oegstgeestse ttv Pecos tegen Docos uit Leiden. Dit werd geen plezierige avond omdat een van de tegenstanders Ron begon uit te schelden nadat Ron netjes had gevraagd of hij een beetje sportief wilde zijn en niet wilde gaan juichen als er punten werden gemaakt via netje. Zelfs eigen leden van Docos zeiden dat dit niet kon en dat de speler in kwestie vaker voor problemen zorgt. Helaas hadden beide heren van SVN last van het incident en verloren dus met 3-2. Ze hopen dat dit een incident was en dat ze samen nog vele mooie tafeltennis successen kunnen behalen.

De 3e avond speelden de heren weer bij het Leidse ttv Docos. De tegenstander was weer een team van Docos. Echter dit waren wel sympathieke tegenstanders. Het werd een sportieve wedstrijd die door SVN werd gewonnen met 5-0. Ook de 3e helft was gezellig, waardoor de nare smaak van een week ervoor was weggepoetst. SVN was 2e geeindigd in de poule waardoor men zich plaatste voor de winnaarsronde.

Op de 4e avond speelden de heren in de nieuwe zaal van ttv Taverzo uit Zoetermeer. Het is een mooie zaal geworden maar die wel erg warm is. Ook gezien de grootte van de zaal was er maar beperkt kleedruimte. Er moest worden aangetreden tegen de Treffers uit Roelofarendsveen. Dit werd een wedstrijd van hoog niveau tafeltennis. De wedstrijd duurde ook nog eens heel erg lang. Na 3 uur spelen, bleek dat SVN net iets sterker was als de Treffers. Zodoende won SVN de wedstrijd en plaatste zich voor de ½ finale.

De 5e avond speelden de heren bij het Leidse ttv Docos. De tegenstander dit keer was TOV uit Noordwijk. Dit werd de avond van Ron. Hij speelde echt super goed deze avond. Alles lukte bij hem. Kapballen, schuiven en dan weer ineens voortreffelijk aanvallen en af smashen. Jeroen kon er erg van genieten van de tafeltennis kunsten van Ron die hij deze avond liet zien. Door Ron werd er met 4-1 van TOV gewonnen en de finale dus bereikt. Na afloop werd er gezellig nog met de tegenstander een paar drankjes gedaan.

De 6e avond was de finale. De finale werd gespeeld bij Taverzo. De tegenstander was het team van Docos die in de poule fase won van SVN.  De heren hadden al in de auto afgesproken dat ze allebei hun mond zouden houden tegen de heer Arnold die zeer actief horend is achter de tafel. Ook zouden ze proberen zo snel mogelijk de wedstrijd te beslissen. Ron moest beginnen tegen hem en hield zich aan de afspraken. Ron speelde uitstekend en Arnold ging steeds harder gillen. Ron won de wedstrijd! Jeroen speelde de 2e wedstrijd tegen GJ. Die is veel rustiger en sportiever. Jeroen draaide niet echt geweldig maar kon wel tactisch de wedstrijd winnen. Een mooie 2-0 voorsprong en nog 1 punt verwijderd van de overwinning. Tijdens inspelen van het dubbel kwam supporter Krijn binnen die bereidt werd gevonden om de dubbel te tellen. Krijn was zo onder de indruk van Arnold’s show dat SVN nog niet los kwam en daardoor 2-0 achter kwam te staan in de dubbel. Krijn was na 2 games tellen gewend aan de entourage en SVN ging gelijk veel beter spelen. De heren knokten zich samen naar een uiteindelijke 3-2 overwinning en de eindoverwinning. Een heerlijk gevoel alleen kregen we Arnold niet stil. De 2 andere wedstrijden werden nog wel gespeeld maar gingen nergens meer om. SVN won uiteindelijk met 4-1 en werd dus kampioen. Na afloop was de prijsuitreiking en werden nog paar drankjes met hapjes gedaan. Wij willen tenslotte Krijn bedanken voor supporteren en tellen. Echt top dat die langs kwam. Krijn> BEDANKT!