Nieuws

21-11-2016 - Aad en Guillaume winnen Koppeltoernooi 2016

Afgelopen vrijdagavond is het koppeltoernooi gespeeld, er waren helaas een aantal afmeldingen, waardoor er 12 mensen overbleven, dus werd het een zeskamp. Hierdoor kon Jeroen helaas niet meespelen......

Voor ondergetekende was het de eerste keer dat die meedeed, de spelregel bij dit toernooi is dat er van elk team de twee sterkste eerst beginnen, er worden 10 punten gescoord (allebei 5 keer serveren), daarna is de 2e man van het team aan de beurt, ook weer 10 keer serveren,  net zolang dat de 21 gehaald wordt, dus weer lekker ouwerwets lange sets, een leuk concept.

Er werd leuk gebald, sfeer was goed, en de uitslagen verrassend.......................

Zo eindigden Roy en JJ op de vierde plek, maar hebben zij wel gewonnen van de nummer 1 ( Guilaume en Aad)

Ron en Marc hadden net zoveel punten als de nummer 1, maar onderling resultaat was doorslaggevend.

Krijn en Theo eindigden als laatste maar wisten toch nog een pot te winnen, en wel van Roy en JJ, heel verrassend.

Pim en Chen hebben 1 pot gewonnen en zijn op de 5e plek beland.

Ron en Marc, met Ron als verdediger met anti en noppen, deden het prima en hebben hun winstpartijtijes allemaal in 2 sets gewonnen.

Zoltan en Renate eindigde op een keurige 3e plek , renate baalde dat ze weer geen beker had gewonnnen........

Al met al, een gezellige en sportieve avond, dank voor organisator Jeroen, die volgend jaar wel hoopt op een dubbel aantal deelnemers.

 

Met een sportieve groet,

dankzij mijn nieuwe rubber wat vorig jaar door Ron vd Ende is geleverd ( doe ik nooit meer zei die vrijdag), en mijn snelle redbull shirt, heb ik samen met guillaume 1 keer met een 3 setter gewonnen, de rest in 2 en,  en ook in 2 en verloren, en hebben we lekker gespeeld, voor herhaling vatbaar......

Aad

Terug