09-01-2017 - Roy Rombaut zet een puikend resultaat neer bij licentie G tijdens de ZHK

Op zondag 8 januari 2017 werd in De Lier de ZHK (Zuid-Hollandse Kampioenschappen) gehouden. Roy Rombaut was in bloedvorm die dag.

Hij wist zich namelijk naar de finale te spelen. In de finale was Teus de Graaf van ATTC uit Alphen a/d Rijn de tegenstander.

Roy speelde de finale ook goed maar kwam steeds op de belangrijke momenten in de games tekort. Hij zou dan ook de wedstrijd verliezen met 3-0.

Als nuchtere commentaar gaf Roy dat hij eerlijk gezegd op was. Dat was ook niet vreemd want de finale was zijn 10e wedstrijd op die dag.

Een mooie 2e plaats dus voor Roy en een traktatie waard bij zijn werkgever. Als SVN mogen we ook trots zijn op dit resultaat.

Roy> Nogmaals gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.