31-05-2017 - Mark van Dam 2x Westlands Kampioen!

Op donderdag 25 mei 2017 (hemelvaartsdag) werd bij het Wateringse ttv Salamanders de Westlandse kampioenschappen gehouden. In de ochtenduren waren de jeugdleden aan de beurt. Van onze vereniging deden Mark van Dam en Robbert Breugem mee. Robbert speelde goed in de 4e klasse finale poule die bestond uit 6 spelers. Hij werd netjes 4e. In de open klasse trof hij gelijk een sterke speler die hij helaas verloor waardoor hij was uitgeschakeld.

Mark had een top dag. In de finale 6 kamp van de 4e klasse bleef hij ongeslagen en werd zodoende dus Westlands kampioen. In de open klasse was hij helemaal op dreef. Hij won van spelers die twee klassen hoger spelen dan hijzelf. In de finale moest hij spelen tegen een speler van TTV Smash uit Monster. Hij was niet bang voor hem en bleef goed spelen waardoor hij de wedstrijd met 2-1 won en dus ook westlands kampioen in de open klasse werd!

Mark> Twee maal gefeliciteerd met je Westlandse titels. Ook willen we Raymond bedanken voor het coachen van Mark en Robbert!