Nieuws

09-09-2017 - Renate van Veelen/Aad Noordam winnen SVN2 toernooi

Verslag SVN 2 toernooi vrijdag 8 september 2017


Voordat de competitie begint heeft Jeroen weer een gezellig toernooi geregeld. Helaas werd het niet door alle leden bezocht. De echte liefhebbers waren natuurlijk wel van de partij. Er was zelfs 1 man publiek aanwezig. Raymond bedankt.
Met het nieuwe lid Dirk waren we met z'n tienen. Ron v.d. Ende speelde met Jan. Een gevreesd duo. Renate met Aad, Theo met Dick, Ron met Nico en Chen met Robert. Per ronde werden de wedstrijden gespeeld en alles verliep soepel. Tussen de games door werd er angstvallig aan de tafel van de speelmaatjes gevraagd hoe de stand was. Liep dat niet zo goed, dan werd er even een tandje bij gezet. Sommige mensen waren wel een beetje "te" overmoedig. Theo wist al na de eerste game met een voorsprong van 6-2 een opmerking te maken dat zij toch wel zouden winnen. FOUT ! Zo een opmerking zet de tegenpartij op een extra stimulance. Hij ging dan ook flink de pietenbak in en verloor de tweede en derde game. Dit kostte Dick en Theo ook nog eens de eerste plaats. Renate en Aad hadden alle partijen met 2-1 gewonnen. Alle dubbels en alle wedstrijden van Aad. dit was goed voor de 1e plaats en de grootste bekers. Als 3e dit keer eindigde Ron met Jan. Volgens mij de beste plaats ooit voor hen. Tussen de rest zat niet veel verschil en dus kan ik eigenlijk wel zeggen dat de rest allemaal op de 4e plaats is geeindigd.


Hoe de uitslagen waren, daar zal ik jullie verder niet mee belasten. De hoofdzaak is dat we het allemaal weer gezellig hebben gehad. Het water kwam met bakken uit de lucht en was het dus een goede vrijetijdsbesteding voor deze vrijdagavond. Komende week gaat de competitie van start en ik hoop dat de volgende keer de animo voor, een door Jeroen georganiseerd toernooitje, beter bezocht gaat worden. We moeten het tenslotte met z'n alle doen!


Iedereen heel veel succes en ik hoop tot snel, want dan hebben wij weer gewonnen.
Verder zou ik iedereen willen vragen om buren, kennissen of wie dan ook enthousiast te maken voor de sport tafeltennis want we kunnen best nog wat leden gebruiken.

Renate.

Terug