16-01-2018 - Mark van Dam wint verliezersronde kadetten C tijdens ZHK

Zaterdag 13 januari 2018 wist Mark van Dam de verliezersronde van ZHK 2018 te winnen. In de Lier werd hij eerst in zijn poule 3e, na 1 van de drie wedstrijden te hebben gewonnen. Hij mocht dus verder in de verliezersronde. Daarin wist die alle wedstrijden te winnen waardoor die dus winnaar werd van de verliezersronde kadetten C en er een mooie beker aan overhield. Een prachtig resultaat!

Mark van harte gefeliciteerd met deze prijs. Dat er nog maar velen mogen volgen nog!

Jonathan Meuleman deed ook mee. Ook hij speelde een goed toernooi. Hij werd uiteindelijk in de 2e ronde van de verliezersronde junioren E uitgeschakeld. Samen gingen de heren ook nog dubbelen. Ondanks dat ze goed speelden, wisten ze niet de poule fase van dubbel klasse B te overleven.