21-01-2018 - Verslag van Aad Noordam van de B groep

Afgelopen vrijdag waren de Clubkampioenschappen voor de A, B en de C.  De griep epidemie had het deelnemersveld aardig uitgedund, waardoor de organisatie  een en ander moest aanpassen .

Het werd  een zevenkamp bij de A, en een gecombineerde B/C zevenkamp. Iedereen (ook Aad) was netjes op tijd, dus we konden kwart over 8 beginnen.

Er werd gespeeld op 2 tafels.  Er werd leuk gebald, esther was niet zo in vorm , en moest ook tegen haar teamgenoten chen en sylvia. Tegen chen was het 2 keer nipt verliezen en werd het 3-0 voor chen.  Tegen Sylvia werd het een 4 setter. Maar tegen Dirk sleepte ze er zelfs  een 5 setter uit.

Sylvia haalde er ook een 4 setter uit tegen Dirk. Maar teamgenoot Chen was met 3-0 te sterkvoor haar.

Theo deed het ook goed, had het moeilijk tegen dirk, werd een 4 setter. Ook  ondergetekende (Aad ) was te sterk voor Theo. Het bleef eigenlijk tot het eind spannend, Dirk had alles gewonnen, en Aad ook. Aad had nog geen game verloren, en was in de beslissende wedstrijd  te sterk voor Dirk, het werd 3-0.

Jeroen heeft al aangegeven dat Aad volgend jaar mee moet doen met de A……..

Na afloop werd er nog gezellig even nagetafeld in de bar. Organisatie weer bedankt voor het organiseren.