10-09-2018 - Opmerking bij het verplaatsen van een wedstrijd

Beste leden.
Voordat de competitie is begonnen zijn er al 7 verzoeken binnen gekomen om een wedstrijd te verplaatsten, zowel vanuit SVN als van de tegenstanders.
Dat vind ik niet erg maar er zijn wel een paar spelregels die ik hierbij wil melden.

Als je een wedstrijd wil verplaatsen zorg dan dat je wel met een paar vervangende data,s komt.
Dat verhoogt de kans dat deze verplaatst kan worden.
Nu krijg ik gewoon mailtjes binnen, van kan je deze wedstrijd verplaatsten.
waar moet ik deze dan heen verplaatsten zonder dat ik een datum krijgt om te verplaatsten!

Dus bij een volgende keer dat er geen vervangende data`s worden gegeven doe ik hier niks mee.
Hou hier rekening mee!

Let ook op zodra ik het verzoek binnen krijgt behandel ik deze meestal op dezelfde dag en anders de dag erna .

Maar dat is bij andere verenigingen meestal wel anders en duurt het dus veel langer.

dus kort van te voren verzetten is niet handig.

er zijn altijd uitzonderingen maar willen jullie hier wel op letten.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Vriendelijke groeten,

Martin de Zeeuw