20-10-2018 - Nieuwe bestuursleden

Na 6 trouwe bestuursjaren hebben wij afgelopen woensdag afscheid genomen van Sylvia en Esther als bestuursleden. Ze blijven nog wel gewoon tafeltennissen maar hun functies worden opgevolgd door andere leden. Onze nieuwe secretaris wordt Robert van Holsteijn. Robert heeft al eerder gefunctioneerd als secretaris en was door zijn ervaring daarom een perfecte kandidaat voor deze positie.

Nieuw in het bestuur is vader John van Dam van jeugdlid Mark. Hij is elke wedstrijd aanwezig bij het jeugdteam en zeer betrokken bij de jeugd. Voor nu is John aangesteld als algemeen lid maar wellicht dat hij in de toekomst zich meer met jeugdactiviteiten gaat bezighouden.

Ons huidige bestuur bestaat op dit moment uit:

Wij willen Sylvia Schipper en Esther Roos ontzettend bedanken voor hun jarenlange inzet voor SVN!