13-01-2019 - Clubkampioenschappen A,B,C vrijdag 18 Januari 2019

Goedeavond oudere jeugdleden en seniorleden van SVN,

Op vrijdagavond 18 januari 2019 willen wij voor jullie de clubkampioenschappen enkel A, B en C 2019 organiseren.

Hieronder treffen jullie alle informatie aan over de toernooien.

Soort toernooi: Clubkampioenschappen enkel A, B en C 2019

Datum: Vrijdag 18 januari 2019

Accommodatie: Eigen gymzaal Wollegras

Aanvangstijdstip van het toernooi: 20.00 uur

Deelnemers: Alle jeugdspelers van SVN die 16 jaar of ouder zijn en alle seniorspelers van SVN mogen mee doen aan dit toernooi.

Speelwijze: In principe is het de bedoeling dat er clubkampioenschappen enkel A, B en C wordt georganiseerd. Aangezien we wat minder leden hebben bij SVN zal de verdeling over de 3 klassen worden gedaan ahv het aantal inschrijvingen van deelnemers. De bovensten spelers van de lijst vormen de A, de middelste gedeelte van de lijst vormt de B en onderste gedeelte van de lijst vormt de C. Zodoende kan iedereen een aantal wedstrijden spelen. Als het deelnemers aantal zo dermate weinig is, zal de C klasse vervallen. Minimaal moeten er 5 spelers per klasse worden ingedeeld. Dus om een C te hebben, moeten we minimaal 15 deelnemers hebben.

Als je mee wilt doen aan het toernooi, kan je je inschrijven voor het toernooi via bovengenoemde e-mail adres tot en met vrijdag 11 januari 2019.

Als je niet mee kan doen of niet mee wilt doen aan toernooi, wil je je dan afmelden voor het toernooi. Dit scheelt de organisatie extra werk. Echter hopelijk doet iedereen mee want het beloofd een gezellige avond/toernooi te worden.

Met vriendelijke groeten,

De TOS