Nieuws

21-01-2019 - `clubkampioenschappen door ron vd ende

 

Ron vd Ende clubkampioen 2019.

Vrijdagavond 18 januari 2019. 
Om 19:30 waren bijna alle deelnemers al aanwezig om de jaarlijkse clubkampioenschappen te spelen. Eerst koffie bij Nico (die de gehele avond de barwacht verzorgde) als voorbereiding op de gevechten die deze avond zouden gaan plaats vinden.  Er werd in de A poule gespeeld in een 7kamp. Met de volgende spelers:

Martin de Zeeuw.
Ron vd Ende.
Pim vd Ende.
Robert v Holstijn.
Krijn Rodenburg.
Ron Sonneveld.
Jeroen Vreugdenhil.
Wat betekend dat er 6 wedstrijden gespeeld moesten worden op 1 avond. Voor sommige spelers best wel een hele opgave. Direct al bij de 1e wedstrijd was er een, toch wel, verrassende uitslag te melden. Jeroen veegde de zaal aan met Ron vd E en won met 3 tegen 1.  Hierna moest Jeroen tegen de regerende kampioen Martin. Na een helse strijd wist Martin deze wedstrijd  te winnen en lag op koers om zijn titel te prolongeren. Helaas moest Pim zich na 2 partijen terug trekken ivm een pijnlijke arm, zodat de spelers die tegen Pim hadden gespeeld de punten konden schrappen. Ondertussen wisten zowel Ron vd E alsmede Jeroen en Martin hun wedstrijden te winnen.  Een achteraf belangrijke wedstrijd speelde zich af in ronde 5.  Ron S tegen Jeroen, welke net aan  gewonnen werd door Ron S.  Jeroen zijn 2e verlies partij !!!!!  Martin moest tegen Krijn ook nog flink aan de bak maar wist na 5 sets deze wedstrijd toch naar zich toe te trekken.  Daarna volgde verrassing nummer 2. Robert v H wist met zijn forehand topspin Martin het vuur aan de schenen te leggen en deze wedstrijd te winnen. 1e verlies partij voor Martin dus.  Ron vd E wist zijn overige  wedstrijden te winnen.  Uit de laatste wedstrijd Martin tegen Ron vd E zou  dus de  clubkampioen komen. Beide spelers maar 1 wedstrijd verloren.  Onder luide aanmoedigingen van het publiek werd het duel gespeeld met als uiteindelijke winnaar Ron vd E. met slechts een verlies partij.    Zowel Martin als Jeroen verloren er 2. Op onderling resultaat werd Martin 2e . 
Na afloop werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een snack.  Jeroen bedankt voor de vlekkeloze organisatie en Nico bedankt voor het kantine gebeuren. Top.

Terug