02-05-2019 - sport dichtbij

SPORT DICHTBIJ

Tafeltennis, volgens onze leden de leukste sport die er is

Iedereen heeft weleens getafeltennist, op school, op de camping of in de bedrijfskantine. Het is bij uitstek een sport waarbij leeftijd een minder belangrijke rol speelt en het is erg gezellig om met medesporters een paar uur te 'pingpongen'.

Even de dagelijkse beslommeringen van je afslaan en omdat je met een uurtje tafeltennis zo ongeveer alle spieren in je lichaam gebruikt, erg geschikt om fit te worden en te blijven. De kans op blessures is nihil. Als je eenmaal begonnen bent met tafeltennis en je merkt dat er vooruitgang in je spel zit groeit direct het speelplezier. Het bijzondere van tafeltennis is dat er door jong en oud, man en vrouw, jongen en meisje tegen elkaar gespeeld kan worden. Bovendien is tafeltennis niet afhankelijk van het weer. De velden worden nooit afgekeurd.

In de wijk Opstal kun je op de Wollegras in de gymzaal komen tafeltennissen. Dat is makkelijk want je kan het lopend redden.

Iedereen kan tafeltennissen en er is altijd wel iemand van je eigen niveau of iemand die je iets kan leren om beter te worden.

Wanneer de deur aan de Opstalweg open is kunt u altijd even binnenstappen om een balletje te slaan of te kijken.

Er zijn verschillende lidmaatschappen.
Wilt u alleen maar trainen (spelen) en aan SVN toernooitjes meedoen, dat kan ook.

Wie weet zien wij u bij onze vereniging gauw een keer verschijnen waarbij u onder het genot van koffie of een drankje wegwijs gemaakt kunt worden.

info:   www.svnnaaldwijk.nl