11-05-2019 - Scylla Open

Op vrijdagavond 10 mei 2019 organiseerde ttv Scylla uit Leiden de Scylla Open. Bij dit toernooi waren er twee poule fasen. Na de 1e poule fase werd iedereen opnieuw ingedeeld maar dan op sterkte. Krijn speelde ijzersterk in poule D van de tweede fase. Hij won al zijn 3 wedstrijden en wist zodoende een 1e plaats te behalen. Sjors van Dongen en Raymond Vis zaten bij elkaar in de poule. De onderlinge wedstrijd werd door Sjors met 2-0 gewonnen. Aangezien Sjors van een speler van Scylla verloor met 2-0 waarvan Raymond met 2-0 had gewonnen, moesten er punten worden geteld. Nadat ze waren geteld, bleek dat de speler van Scylla poule G had gewonnen en dat de 2e prijs voor Sjors was en 3e prijs voor Raymond! Zodoende pakten de 3 SVN’ers allemaal prijs.