15-04-2014 - Competitie Jeugd ronde 9

Afgelopen zaterdag is bij de jeugd de 9e competitieronde gespeeld. Team 1 speelde uit tegen DOING en speelde 5-5. Sjors en Ramon wisten 1 pot te winnen, J.J. pakte er keurig 2. Het dubbel Sjors/J.J. was ook succesvol. Het was een erg wisselende partij: 2-0 achter, 3-2 voor 4-3 achter, 5-4 achter, maar gelukkig zorgde Ramon in de laatste partij voor het gelijke spel. Met nog 1 wedstrijd te gaan staan jullie 3e.

Team 2 speelde een Westlandse derby tegen Salamanders. Luuk en Jesse wonnen 1 pot en het dubbel werd ook gewonnen, Patrick lukte het niet deze middag om een punt te pakken. Uiteindelijk werd er met 7-3 verloren. Jullie staan keurig 4e jongens, nog 1 wedstrijd te gaan tegen de kampioen Taverzo, probeer een paar punten te pakken. Succes!