04-05-2014 - Mitchell Zwinkels/Pieter van der Meer clubkampioenen dubbel van SVN

Op vrijdagavond 2 mei 2014 werden de clubkampioenschappen dubbel gehouden bij SVN. Ondanks een kleine koppel mensen wat mee deed, werd het een gezellige en geslaagde avond.

Deze avond was Ron Sonneveld barman. Hij had graag zelf mee gedaan maar was helaas uitgeschakeld door een blessure. Echter door zijn vakkundigheid achter de bar, werd iedereen goed voorzien en kon iedereen lekker actief tafeltennissen.

Er waren 12 personen. Dus dat betekende dat er een finale poule was en dat de eindstand van de poule ook eindstand van toernooi was.

Al gauw werd het duidelijk dat er 3 teams voor de plekken 4 tot en met 6 gingen en 3 teams voor de podiumplekken. Bij de plekken 4 tot en met 6 werden Ron van der Ende/Esther Roos keurig 4e. Zij wonnen met 2x 3-0 van Kees Vogels/Jan van de Bos en Pim van der Ende/Hua Shan Chen. De strijd om de 5e plaats tussen Kees/Jan en Pim/Chen was heel spannend. Of kwam het dat waarschijnlijk Pim een zeer spannende eindstand had opgeschreven. Echter we zullen het waarschijnlijk nooit weten maar nadat de wedstrijd was gespeeld, bleek dat Pim/Chen de wedstrijd met 32-30?! in de 5e game had gewonnen.

Bij de bovenste 3 plekken was de eerste wedstrijd tussen Jeroen Vreugdenhil/Sjors van Dongen en Renate van Veelen/Henk van Staalduinen. Tijdens deze wedstrijd was jeugdspeler Sjors de sterkste van de 4. Met keiharde aanvalsballen van hem, leidde Sjors Jeroen/Sjors naar een 3-1 overwinning tegen Renate/Henk. Hierna mochten Jeroen/Sjors het gelijk opnemen tegen Mitchell Zwinkels/Pieter van der Meer. Dit werd een hele andere wedstrijd voor Jeroen/Sjors. Mitchell met zijn fenomenale forehand openingsbal en Pieter zijn verdedigings spel was te goed voor Jeroen/Sjors. Gezien de 11-1 overwinning van Mitchell/Pieter in de 4e game, was de 3-1 overwinning van Mitchell/Pieter dikverdiend. Dit betekende dat Mitchell/Pieter 2 games moesten pakken tegen Renate/Henk om clubkampioen dubbel te worden. Dit deden ze met glans. Echter ze wilden ook ongeslagen clubkampioen dubbel worden. Doordat ze met 3-1 wonnen, deden ze dat ook en werden zij dus terecht clubkampioen dubbel van SVN voor het jaar 2014.

De eindstand was:

1e Mitchell/Pieter 5 gewonnen

2e Jeroen/Sjors 4 gewonnen

3e Renate/Henk 3 gewonnen

4e Ron/Esther 2 gewonnen

5e Pim/Chen 1 gewonnen

6e Kees/Jan 0 gewonnen maar wel goed gespeeld

Na afloop van het toernooi was gelijk de prijsuitreiking en kon daarna onder genot van drankje/hapje nog gezellig nagebabbeld worden.

Vanaf deze plek willen wij iedereen bedanken voor haar inzet tijdens het toernooi en bedanken wij Ron in het bijzonder voor avondje barwacht draaien!