18-09-2014 - Competitie jeugd weer begonnen

Zaterdag 13 september is de jeugdcompetitie van start gegaan. Dit seizoen is er 1 team dat de eer van de club hoog mag gaan houden. Het team van Luuk, J.J., Sjors, Jesse en Ramon zal ongetwijfeld het maximale eruit proberen te halen!

Het team begon met een uitwedstrijd tegen FVT in Rotterdam. Luuk, J.J. en Sjors traden hiervoor aan. Sjors en J.J. wisten vandaag voor de punten te zorgen, want Sjors wist vandaag al zijn wedstrijden te winnen en J.J. won er ook twee. Samen wisten ze ook het dubbel binnen te slepen na een spannende wedstrijd. Luuk wist vandaag helaas niet te winnen, ookal zat hij er een paar keer dichtbij. Volgende keer beter Luuk! Jullie staan na de 1ste speelronde 3de van de 6 teams.