28-09-2014 - Competitie Senioren 3e ronde

Afgelopen week is de 3e ronde in de competitie senioren gespeeld. Wederom konden maar 4 teams een overwinning pakken. Team 1 won met 6-4 bij Avanti en hier had Pim v.d. Ende zijn avond, hij won al zijn enkelpartijen. Duo Team 1 won met 3-2 tegen een taai Togb, met hier als uitblinker John, die zijn eerste wedstrijd van het seizoen speelde. SVN Duo 3 won uit bij Sett met 3-2, zowel Krijn als Mitchell pakte een punt en het dubbel zorgde hier voor de overwinning. Duo team 5 won thuis met 3-2 van Wibats, hier was onze hongaarse aanwinst Zoltan de held van de avond met 2 overwinningen. SVN 4 speelde 5-5 bij Alexandria, hier was Renate oppermachtig met 3 overwinningen! SVN 2 verloor uit bij Togb met 6-4, SVN 3 ging thuis onderuit tegen De Sprint met 3-7, hier wist Ron nog wel 2 partijen te wnnen. SVN Duo 6 en 7 kwamen respectievelijk tegen Kioti en Rijnsoever niet tot scoren...

SVN Duo 2 en Duo 4 hebben niet gespeeld, hun wedstrijden zijn verzet.

Kijk verder voor de tussenstanden bij competitie->senioren/duo.