06-10-2014 - Competitie Senioren 4e ronde

Afgelopen week is de 4e competitieronde bij de Senioren gespeeld. Team 1 won in een spannend duel tegen Alexandria met 7-3 en draaien hierdoor goed mee in de 2e klasse. Robert van Cooten pakte hier netjes al zijn enkel partijen. Team 2 won uit bij Alexandria met 6-4, hier was Jeffrey Zwinkels superieur met 3 overwinningen. Team 4 ging met 7-3 ten onder tegen Combat, Jurriaan Hofman, terug van weggeweest, pakte 2 punten. Team 3 was vrij deze ronde.

Bij de Duo's verloor Duo Team 1 met 4-1 bij Docos, deze wedstrijd was omgedraaid, wat betekende dat Piet met invaller Martin in een sfeerloze zaal als enige stonden te spelen. Martin redde de eer. Duo Team 2 pakte een nette 4-1 overwinning tegen Tavenu en doen zomaa mee in de kop van het klassement. Duo Team 3 speelde thuis tegen ATTC. Hier pakte wederom Jeffrey de volle winst, Bart moet nog even aan het niveau wennen, 2-3 verlies. Duo Team 4 speelde 2 wedstrijden deze week. Donderdag werden Leo en Jeroen op een 5-0 nederlaag getrakteerd door koploper Pingwins. Vrijdag ging het een stuk beter en pakt Ron en Jeroen een 5-0 overwinning tegen Reflex. Duo Team 5 pakte een keurige 4-1 overwinning thuis tegen Pijnacker, Zoltan pakte er 2 en Sjors 1 en het dubbel werd ook gewonnen. Duo Team 6 speelde thuis tegen Pingwins en leden een kleine nederlaag: 2-3. Zowel Theo als Renate pakte en punt. Duo Team 7 maakt een zwaar seizoen door en leed de 4e 5-0 nederlaag op rij. Hou moed Esther, Sylvia en Minka, volgende week weer nieuwe kansen!