13-10-2014 - Competitie Senioren halverwege

De seniorencompetitie is inmiddels halverwege wat de volgende tussenstand heeft opgeleverd:

SVN 1: staat er keurig voor in de 2e klasse, nu 3e op 3 punten van nr. 1 en ruim voor op nr. 4.

SVN 2: zijn goed op weg om nu eens een keer in de 3e klasse te blijven, al zijn de verschillen klein; staan nu 4e met 3 punten voor op nr. 5 Trefpunt, maar die wedstrijd moet nog ingehaald worden!

SVN 3: heeft het na promotie naar 3e klasse lastig. Staan onderaan, maar er liggen kansen om Overschie in te halen.

SVN 4: staan nu op een 5e plaats in de 5e klasse, maar met hun kwaliteiten zullen ze wel hoger eindigen.

DUO SVN 1: heeft het lastig dit seizoen in de 1e klasse, staan 5e met 3 punten achter nr. 4 en 3, er zijn echter zeker kansen om er in te blijven.

DUO SVN 2: doen het uitstekend in de 1e klasse, draaien lekker bovenin mee.

DUO SVN 3: staan 4e in de 2e klasse met 1 wedstrijd minder gespeeld, handhaving moet mogelijk zijn.

DUO SVN 4: heeft het lastig na promotie naar 3e klasse, de verschillen zijn klein, nu nog 5e op maar 3 punten van nr. 2!

DUO SVN 5: doen het prima, staan 2e in de 4e klasse, nr. 1 Salamanders is net iets te sterk waarschijnlijk, maar 4 punten inhalen is mogelijk.

DUO SVN 6: staan 5e in de 4e klasse, hier zijn de verschillen ook klein. 5 punten achter nr. 1, dus handhaving moet kunnen.

DUO SVN 7: heeft het erg zwaar in deze sterke poule in de 6e klasse, staan laatste en wachten nog altijd op het eerste puntje.

Deze week hebben we een rustweek, op een enkele inhaalwedstrijd na, dus kan verder iedereen zich opladen voor de 2e helft van de najaarscompetitie, succes!