28-10-2014 - Competitie Senioren 6e ronde

Na een weekje rust is de competitie vorige week weer van start gegaan. SVN 1 leed een 6-4 nederlaag bij Taverzo, thuis werd nog met 9-1 gewonnen, maar Taverzo trad met 2 andere spelers aan. Toch staan jullie nog bovenaan, wel met 1 wedstrijd meer gespeeld dan nr. 2 en 3. Team 2 deed thuis goede zaken tegen Trefpunt: 7-3 winst en jullie staan nu 3e met 1 wedstrijd minder gespeeld dan nr. 4 en 5, ga zo door mannen, dan blijven jullie in de 3e klasse. Team 3 had een lastige uitwedstrijd bij koploper Tavenu. Ondanks de 4-0 achterstand bleef de schade beperkt tot een 6-4 nederlaag. Het wordt nog spannend de komende wedstrijden om in de 3e klasse te blijven. A.s. vrijdag tegen naaste concurrent Overschie moet eigenlijk gewonnen worden, zet 'm op! Team 4 speelde binnen 8 dagen 2 x tegen Xerxes, uit ging dat net iets beter (6-4 winst) dan thuis (5-5). Jullie staan nog 1 punt achter Xerxes op de 5e plaats, zorg dat jullie ze inhalen!

Duo team 1 speelde uit tegen Salamanders en pakte netjes de 2e overwinning van het seizoen: 3-2. Door dit resultaat blijft het spannend tussen de onderste 4, als jullie Togb of Salamanders nog inhalen zijn jullie veilig. Duo team 2 verloor thuis van Salamanders met 3-2, waar oud-SVN'er Marcel Vollebregt het Kees en Martin erg lastig maakte, hij won beide partijen. Nu staan jullie 2e met 3 punten achter Salamanders, hoewel lastig, is het nog mogelijk ze te achterhalen. Duo team 3 deed goede zaken bij TZM, 4-1 winst en jullie staan 4e met een wedstrijd minder gespeeld, er zijn zeker kansen om er in te blijven, maar ook om zo maar 2e te worden. Duo Team 4 heeft het lastig in de 3e klasse, toch werden er tegen Salamander weer 2 punten gepakt en liggen er nog kansen om in deze klasse te blijven, hou moed Leo, Jeroen en Ron. Duo Team 5 staat na de 3-2 overwinning op VVV op een gedeelde 2e plaats met 6 punten achter koploper Salamanders, dat zal lastig worden die nog in te halen, maar de wonderren zijn de wereld nog niet uit! Duo Team 6 leed een gevoelige -1 nederlaag tegen NN Rotterdam en staan nu laatste, zowel nr. 5 als nr. 4 hebben 2 punten meer, dus is het zaak 1 van deze teams in te halen, dan blijven jullie in de 4e klasse, moet kunnen toch. Duo Team 7 wacht nog altijd op het eerste puntje, want uit bij NKF lukte het weer niet. Hou moed dames!