09-11-2014 - Competitie Senioren 8e ronde

Afgelopen week is al weer de 8e ronde in de competitie gespeeld, komende week hebben we een rust week op een enkele inhaalwedstrijd na. Met dus nog 2 wedstrijden voor de boeg wordt het voor sommige teams nog spannend. Team 1 staat in de 2e klasse, na thuis met 7-3 van Avanti te hebben gewonnen, op een 2e plaats, dat is waarschijnlijk het hoogst haalbare, maar toch een mooi resultaat. Team 2 gaat lekker in de 3e klasse en hebben kans om kampioen te worden. Zij staan 1e met 1 punt voorsprong op nr. 2 Alexandria en een wedstrijd minder gespeeld. Team 3 zal na 1 seizoen in de 3e klasse zeer waarschijnlijk weer terugvallen naar de 4e klasse. Met nog 1 wedstrijd te gaan is er nog een gat van 5 punten....Team 4 staat op een 4e plaats in de 5e klasse en zal daar waarschijnlijk ook op eindigen. Duo Team 1 moet er nog even aan trekken in de 1e klasse, zij staan momenteel 5e met evenveel punten als nr. 4, dus er liggen kansen om er in te blijven. Duo Team 2 stond lange tijd vlak achter koploper Salamanders, maar hebben inmiddels Alexandria als concurrent erbij gekregen. Ze staan nu 3e in de 1e klasse en plaats 2 is nog mogelijk. Duo Team 3 gaat lekker mee in de 2e klasse en staan op een keurige 2e plaats. Duo Team 4 gaat het waarschijnlijk niet redden in de 3e klasse, het gat met nr. 5 en 4 is weliswaar maar 2 punten, maar ze hebben een wedstrijd meer gespeeld. Duo Team 5 staat in de 4e klasse op een keurige 2e plaats, koploper Salamanders komt in de laatste wedstrijd nog naar Naaldwijk, dus er is nog van alles mogelijk. Duo Team 6 heeft een zeer zware poule in de 4e klasse en zal het waarschijnlijk niet gaan redden met nog wedstrijden op het programma tegen nr. 1,2 en 3. Duo Team 7 is nog altijd puntloos in de 6 klasse. Wellicht wordt in de resterende 3 wedstrijden de nul weggepoetst.