17-12-2014 - Sport & Businessclub Westland bij SVN

Op maandag 8 december j.l. hadden we de Sport & Business Club Westland over de vloer. Zij zochten voor de leden nog een leuke actieve sportavond en wat dat betreft waren zij bij SVN aan het juiste adres. Na een ludieke act met Sinterklaas en een demo van Krijn en Jeffrey, konden de ondernemers tafeltennissen in de vorm van een onderling toernooitje. Verrassend was te zien dat er nog best een aantal talenten onder hen aanwezig waren, met name toernooiwinnaar Jeroen Pronk en zijn tegenstander in de finale Eric Sosef kunnen een aardig balletje slaan.

Na het toernooi werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje. Het was zowel voor de Businessclub als SVN een zeer geslaagde avond.