SVN2 toernooi Datum: Vrijdagavond 11 september 2020

Vrijdag avond 11 september 2020, na het zoeken van mijn batje en 3x blazen om de laag stof verwijderen, mochten we eindelijk weer een toernooitje spelen.

In de kantine en zaal was alles in verband met corona goed geregeld, en Jeroen had weer een leuk programma voor de 8 deelnemers in elkaar gezet, met een creatieve oplossing voor de dubbels. Per partij werden er 2 enkels en 1 dubbel gespeeld, met best-of-3.

In de eerste ronde kwamen Jan&Guillaume tegen Pieter&John uit. Zowel de enkels als de dubbel waren spannend, maar uiteindelijk wisten Pieter&John net aan het langste eind te trekken.

Op de andere tafel kwamen Jeroen&Sylvia tegen Renate&Esther uit. In de enkels ging het gelijk op, en de dubbel was beslissend. Deze ging eigenlijk verassend eenvoudig naar Renate&Esther.

In de tweede ronde kwamen Jeroen&Sylvia tegen Pieter&John uit. De mannen waren kansloos tegen Jeroen&Sylvia die met een duidelijke 3-0 zege voor de laatste ronde een signaal afgaven.

Op de andere tafel kwamen Jan&Guillaume tegen Renate&Esther uit. In de enkels ging het gelijk op, en de dubbel was beslissend. Deze werd opnieuw door Renate&Esther binnen gesleept.

De laatste ronde was beslissend en Renate&Esther gingen door om nog even het laatste punt te scoren en dan de bekers bij Jeroen op te halen….

In de laatste ronde kwamen Jan&Guillaume tegen Jeroen&Sylvia uit en Pieter&John tegen Renate&Esther. Met 2-1 wonnen Jan&Guillaume, maar verassender was dat met de stand van 1-1 en 1 set verloren Pieter&John toch de wedstrijd met 2-1 wisten te winnen. Dit zorgde ervoor dat Renate&Esther de getelde gouden bekers weer in moesten leveren voor de zilveren, en Pieter&John toch nog de 1e plaats wisten binnen te slepen.

Na een gezellige 3e helft onder de goede zorgen van Hans, konden we terug kijken op een mooie start van het seizoen, wat hopelijk nog lang mag duren!!
John Nederpel.

SVN2 toernooi Datum: Vrijdagavond 11 september 2020
Schuiven naar boven