Tot nadere berichtgeving geen training en vrijspelen

Beste leden,

Tot nadere berichtgeving geen training en vrijspelen

Gisteren hebben we de competitie gelukkig nog kunnen afronden, nadat er weer een persconferentie van Rutte/De Jonge is geweest. De afdronk van deze persconferentie is zuur….de komende 3 weken geen activiteiten meer na 17.00 uur. Dus geen training en vrijspelen, zoals was aangekondigd in mijn vorige mail van 23 november 20021.  En misschien worden de maatregelen nog wel verlengd? Daarom tot nadere berichtgeving helaas geen tafeltennis voor ons. Dat is een grote teleurstelling voor de pingpongliefhebbers!

Verplaatsen plankentoernooi

Ook het plankentoernooi kan dus geen doorgang vinden op 10 december 2021 in de avonduren. We hebben Jeroen bereid gevonden om het toernooi te organiseren op zaterdagmiddag 11 december 2021 vanaf 13.00 uur (zie email eerder deze dag van hem). Hopelijk zijn er wederom veel aanmeldingen, zodat we er met z’n allen een gezellige middag van kunnen maken en het pingpongjaar daarmee kunnen afsluiten in deze avondlockdownperiode.

Henk van Staalduinen in het ziekenhuis

Sommigen zullen het al weten, maar anderen niet. Henk ligt momenteel in het LUMC en ondergaat een ingrijpende beenmergtransplantatie. Wij wensen hem een voorspoedig herstel, maar het is zeker een impactvolle ingreep. Voor diegene die hem een hart onder de riem willen steken, geef ik hierbij zijn huisadres door om een kaartje te sturen (locatie in het ziekenhuis is onbekend, maar de kaartjes kunnen meegenomen worden naar het ziekenhuis). Henk van Staalduinen, Scheeweg 2, 3155 RP in Maasland.

Fijne feestdagen

Hopelijk zien we elkaar nog tijdens het plankentoernooi, maar misschien is dat niet voor iedereen het geval.  Hierbij wenst het bestuur van SVN jullie alvast allemaal fijne feestdagen toe. Blijf gezond dan zien we elkaar in ieder geval in 2022 weer achter de tafel.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SVN

Tot nadere berichtgeving geen training en vrijspelen
Schuiven naar boven